Dirk Dronkersweg 20, 4462 GA Goes +31 (0)113 - 251 919 info@autogoes.nl

Tarieven

Aan- en/of verkoopbemiddeling (nieuw of occasions)

Voor onze bemiddeling bij aan – of verkoop brengen wij u 3 % van het aan– of verkoopbedrag in rekening, met een minimum van € 299,00 exclusief BTW*.
Bij de aankoopbemiddeling zijn de brandstofkosten (€ 0,19 per kilometer excl BTW*), indien van toepassing, niet inbegrepen.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zowel de aankoop als de verkoop via ons en door ons bedrijf te laten verzorgen. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen van 2,5 % van het totaalbedrag van de verkochte auto en de door u aangekochte auto, met een minimum van € 450,00 exclusief BTW* en brandstofkosten.

Zoals al eerder genoemd, zal het er in de praktijk veelal op neerkomen dat u, zelfs inclusief de bemiddelingskosten, goedkoper uit zult zijn. Dit dankzij de diensten van Auto Rijk, Autoverkoop en Makelaardij

Indien u tijdens het verkooptraject besluit uw auto bij ons uit de verkoop te halen, zijn wij, door de gemaakte (advertentie)kosten, genoodzaakt u € 84,00 exclusief BTW*  in rekening te brengen.
Dit geldt tevens voor de aankoopbemiddeling, indien u tijdens dit traject de zoekopdracht annuleert wegens aanschaf van een auto elders.